Indrukwekkende crash in Ronse: tractor met aanhangwagen verliest controle in afdaling

De chauffeur raakte lichtgewond.
Ronny De Coster De chauffeur raakte lichtgewond.
Aan de Zandstraat in Ronse heeft een tractor met aanhangwagen rond vier uur zaterdagnamiddag een indrukwekkende crash gemaakt.

De chauffeur van het landbouwvoertuig verloor bij de afdaling in de bocht de controle over het stuur. De aanhangwagen ging aan het slingeren en kwam in de berm naast de weg terecht. Ook de tractor kantelde. De bestuurder geraakte daarbij lichtgewond. Hij is naar het Algemeen Ziekenhuis Glorieux in Ronse gebracht.

Als gevolg van het verkeersongeval is de Zandstraat tussen Ronse en Kluisbergen afgesloten voor alle verkeer. Een kraan is onderweg om de tractor en aanhangwagen weer op de wielen te krijgen en weg te takelen.

Ronny De Coster
Ronny De Coster
Ronny De Coster24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nazan Koca

  We passeren iedere dag smorgens en savonds... ze rijden echt zotjes!

 • paul Vanschoubroek

  De tractor rijdt altijd te traag als je er achter rijdt en dan steken jullie die tractoren veel te snel en gevaarlijk voorbij waardoor de tractor moet uitwijken en dan gebeuren er zo een ongelukken. En als er een ongeluk is gebeurd rijden ze weer te hard, maar deze tractoren zijn begrensd op 42km/u. Maar ja, de mensen begrijpen niet meer dat de tractor noodzakelijk is voor alles wat in de winkel ligt.

 • Angelo Kuipers

  Man man wa commentaren hier weer as jullie de oorzaak ni weten houd gewoon jullie mond me elle remorques van 500kg dikwijls waar de verlichting half ze gat van werkt gebeurt veel meer ongevallen alleen komt da ni in de media daar aan ziede hoe opgeblazen de media doe

 • Filiep Lapeire

  Te snel door de bocht en te snel afgedaald.

 • Sofie Ramon

  Wilfried Thomas, deze is zoals je kunt zien geladen met stro, dus aan het gewicht op de aanhanger (die sowieso makkelijk door deze trekker moet kunnen worden getrokken) zal het wel niet liggen.Wat dan wel de oorzaak is, kunnen wij me dunkt niet over oordelen...