Imane Mazouz (Groen) stapt uit de gemeenteraad, Youssef Elidrissi volgt haar op

Imane Mazouz neemt om privéredenen ontslag uit de gemeenteraad.
Ronny De Coster Imane Mazouz neemt om privéredenen ontslag uit de gemeenteraad.
Imane Mazouz (Groen) zal niet meer zetelen in de Ronsese gemeenteraad. Ze heeft om privéredenen ontslag genomen, maar blijft wel nog actief bij Groen. Youssef Elidrissi volgt haar op.

“We vinden het heel jammer, maar we respecteren uiteraard de beslissing van Imane”, reageert Groen. Eerste opvolger Myriam De Feyter laat het zitje in de gemeenteraad eveneens aan haar voorbijgaan. Zij blijft liever voorzitster van de lokale afdeling van Groen. Tweede opvolger Youssef Elidrissi neemt daarom de taak van Mazouz over. Hij haalde bij de verkiezingen in oktober 2018 het tweede hoogste aantal stemmen van de partij, 351. “Youssef is sinds de verkiezingen niet meer weg te denken bij Groen. Hij is jong, actief, vlot in de omgang en hij volgt op de voet wat reilt en zeilt in Ronse. Samen met fractieleider Lech Schelfout zal hij een jong en sterk duo vormen.”

Elidrissi zal zich in de gemeenteraad focussen op thema’s zoals betaalbaar wonen, armoede, diversiteit en meer groen, natuur en open ruimte in Ronse.

Youssef Elidrissi volgt Imane Mazouz op in de gemeenteraad van Ronse.
Ronny De Coster Youssef Elidrissi volgt Imane Mazouz op in de gemeenteraad van Ronse.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.