Gemeenteraad verhuist naar TIO3

De gemeenteraden vinden voortaan plaats in TIO3.
Stad Ronse De gemeenteraden vinden voortaan plaats in TIO3.
De Ronsese gemeenteraad zal voortaan niet meer plaatsvinden in de traditionele raadszaal in het stadhuis, maar wel in het TIO3. In de raadszaal van het stadhuis zijn momenteel werken aan de gang om de ruimte om te vormen tot kantoren.

Wie de gemeenteraad op maandag 13 mei om 19 uur wil volgen, hoeft niet af te zakken naar de Grote Markt, maar wel naar de Oscar Delghuststraat. “Het oorspronkelijke plan was om de gemeenteraad te verhuizen naar CC De Brouwerij, maar daar bleek het toch allemaal iets te klein”, licht schepen van Patrimonium Ignace Michaux (CD&V) toe. “Daarom hebben we gekozen voor TIO3. Dat is een nieuw gebouw, met voldoende ruime zalen en een goede toegankelijkheid.” Tegen het einde van de legislatuur hoopt het stadsbestuur dat de gemeenteraad kan plaatsvinden in een nieuw administratief centrum, dichter bij het stadhuis. De gemeenteraad zal ook op de nieuwe locatie te volgen zijn via een livestream. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.