Geen treinverkeer tussen Ronse en Oudenaarde na vondst van levenloos lichaam naast spoorlijn

-
Ronny De Coster -
In Ronse is vanavond een levenloos lichaam aangetroffen nabij een spoorwegovergang. De omstandigheden waarin de persoon om het leven is gekomen, worden nog onderzocht. Vermoedelijk is het slachtoffer aangereden door een trein. Alleen is er geen treinstel in de buurt.

Het dodelijke slachtoffer is gevonden nabij de spoorwegovergang aan de Bareelstraat in Ronse. 

De lokale politie van Ronse en de spoorwegpolitie zijn te plaatse om de omstandigheden te onderzoeken waarin het slachtoffer om het leven is gekomen. Die zijn nog onduidelijk.

Mogelijk is de persoon gegrepen door een trein zonder dat de bestuurder dat heeft gemerkt. De politie houdt er ook rekening mee dat het ook kan gaan om een verdacht overlijden.

Alle treinverkeer op de lijn Ronse-Oudenaarde is afgeschaft en dat zal volgens Infrabel-woordvoerder Frederic Petit allicht voor de hele verdere avond het geval zijn. 

-
Ronny De Coster -1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nina Faut

    Ik zat in de trein van 18.30u van Oudenaard naar Ronse en opeens voelde we een bubbel onder de trein ik zat met mijn zus en vriendinnen in het middenstuk dus voelde alles we wisten alleen niet wat het was de trein begon af te remmen en toen gaf hij weer gas tot aan station