Fietsersbond Ronse fietst tussen Ronse en Geraardsbergen op 17 augustus

Illustratiebeeld - De Fietsersbond van Ronse organiseert een fietstocht.
thinkstock Illustratiebeeld - De Fietsersbond van Ronse organiseert een fietstocht.
De Fietsersbond van Ronse organiseert op zaterdag 17 augustus een fietstocht tussen Ronse en Geraardsbergen. Iedereen is welkom om mee te fietsen.

“We nemen jullie graag mee op onze traditionele fietstocht”, vertelt het bestuur van de Fietsersbond. “We fietsen tussen twee pareltjes van de Vlaamse Ardennen: Ronse en Geraardsbergen. We nemen de Ravel Ligne 87 die bijna volledig is afgewerkt: de tunnel onder Beaufaux moet nog geopend worden en een stukje van Marais des Soeurs in Flobecq is nog een moeilijke veldweg voor de fietsers. Langs Vlaamse kant zal de verbinding nog veel verbeteren in de nabije toekomst met de afwerking van de fietssnelweg F421.”

De fietstocht start om 13.30 uur aan jeugdherberg De Fiertel, Rudderveld 7 in Ronse. Het einde is voorzien om 18.30 uur in Ronse. Inschrijven kost 8 euro en kan tot 11 augustus, onder meer via fietsersbond.ronse@hotmail.com.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.