Curieus hangt Ronsese monumenten in de kerstboom

Curieus verkoopt kerstballen met Ronsese monumenten.
Lieke D'hondt Curieus verkoopt kerstballen met Ronsese monumenten.
Ronse kan dankzij Curieus letterlijk de boom in. De culturele organisatie heeft kerstballen laten maken in de vorm van lokale monumenten. De opbrengst van de verkoop gaat naar De Warmste Week.

“Dankzij onze kerstballen kunnen Ronsenaars hun liefde en trots voor onze stad tonen en tegelijk de plaatselijke goede doelen ondersteunen”, zegt voorzitter Julien Vandenhoucke. “We zijn zowel Willy Deventer als de stad Ronse dankbaar voor het gebruik van het ontwerp van ‘Buunie’ en het stadslogo.” De kerstballen zijn zondag nog te koop op de kerstmarkt in Ronse.

Gadgets met een twist

Het is niet de eerste keer dat Curieus gadgets met een Ronsese twist verkoopt. Vorig jaar waren de ‘toepe vuir Ronse’-kerstmutsen een succes. Dit jaar voegen ze aan hun verkoop nog een ludieke actie toe. Onder de leuze ‘Stad zoekt man/vrouw met ballen’ kunnen Ronsenaars opdrachten vervullen in ruil voor een bijdrage aan De Warmste Week.

Meer info over de acties vind je op de Facebookpagina van Curieus.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.