Culinair genieten op Food Trucks Ronse

Het Bruulpark liep goed vol voor Food Trucks Ronse.
Ronny De Coster Het Bruulpark liep goed vol voor Food Trucks Ronse.
Voor het derde jaar op rij stond het Bruulpark in Ronse in het teken van lekker eten tijdens Food Trucks Ronse. Het culinaire festival was dit jaar groter dan ooit met twintig foodtrucks waar heel wat Ronsenaars met veel plezier van kwamen genieten.

Een vegetarische loempia, ambachtelijke bitterballen, frietjes of pannenkoeken. Het zijn maar enkele van de gerechten waarvan de bezoekers van Food Trucks Ronse zondag konden genieten. De organisatoren breidden het festivalterrein dit jaar uit en lieten twintig fraaie foodtrucks naar het Bruulpark komen, dubbel zoveel als tijdens de vorige editie. Lieve, Martine en Yvette konden die uitbreiding wel smaken. “Ik ben blij dat we dit jaar een plekje hebben gevonden om te zitten”, zegt Martine terwijl ze van een stuk pizza geniet. “Het mooie weer heeft veel mensen naar buiten gebracht en het is hier echt fantastisch”, vult Lieve aan. “We zijn zeker nog niet weg, we blijven nog voor een dessertje.” Het gezellige foodtruckfestival lokte ook heel wat gezinnen met kinderen naar het park. Nimke, Fenne, Gies en mama Lien belandden toevallig op Food Trucks. “We waren in Ronse om te tennissen. Toen we zagen dat hier een foodtruckfestival bezig was, hebben we besloten te blijven. Alles is heel lekker en we zijn van plan om nog enkele lekkernijen te proeven.”

Food Trucks Ronse, een editie om van te smullen.
Ronny De Coster Food Trucks Ronse, een editie om van te smullen.
Gies, Lien, Nimke en Fenne smullen van hun pizza terwijl ze al dromen van wat ze straks eens zullen proeven.
Ronny De Coster Gies, Lien, Nimke en Fenne smullen van hun pizza terwijl ze al dromen van wat ze straks eens zullen proeven.
Martine, Yvette en Lieve genieten met volle teugen.
Ronny De Coster Martine, Yvette en Lieve genieten met volle teugen.
De bezoekers aan het foodtruckfestival konden proeven van uiteenlopende gerechten.
Ronny De Coster De bezoekers aan het foodtruckfestival konden proeven van uiteenlopende gerechten.
Het mooie weer bracht veel volk op de been.
Ronny De Coster Het mooie weer bracht veel volk op de been.
Ook ijsjes likken hoort erbij.
Ronny De Coster Ook ijsjes likken hoort erbij.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.