Bruulconcerten en Ronse op Scène vullen muzikale zomer

Ook dit jaar zal Ronse een muzikale zomer beleven met Ronse op Scène en de Bruulconcerten. De stad Ronse en Pete's Promotions van Peter Decordier sloten daarvoor een nieuwe overeenkomst af. "Op die manier kunnen we een sterke affiche samenstellen", zegt Peter Decordier.


De Bruulconcerten gaan van start op 30 juni. In de maand juli is dat op vrijdagen 7 en 14 juni. Schepen Joris Vandenhoucke benadrukt dat de Bruulconcerten ook weer zullen plaatsvinden in het Bruulpark.


"Vorig jaar moesten we verhuizen, maar dit jaar kunnen we ongeacht de weersomstandigheden de sfeer en gezelligheid van het Bruulpark ten volle benutten", zegt schepen Vandenhoucke. De afsluiter van het muzikaal zomerseizoen is voorzien voor 25 en 26 augustus op de Grote Markt. "Ook dit jaar zal door de organisatie alles uit de kast gehaald worden om enkele klinkende namen naar Ronse te halen.


Daarnaast zullen verschillende dj's voor de nodige muzikale ambiance zorgen op parking Portois", voegt Peter Decordier er nog aan toe. Ook voor schepen van Evenementen is de samenwerking met Pete's Promotions van belang voor de uitstraling van Ronse als festivalstad. "De Bruulconcerten en Ronse op Scène zijn voor Ronse van groot belang", rondt schepen Moichaux af. "We zijn in de regio toch wel gekend als feeststad. Ronse op Scène en de Bruulconcerten zorgen voor een muzikale uitstraling van Ronse in de regio." (MDVR)