Affiches PVDA belanden maar niet op de juiste plaats op de verkiezingsborden

Een misnoegde Robin Tonniau bij de affiches van PVDA*PTB.
RV Een misnoegde Robin Tonniau bij de affiches van PVDA*PTB.
PVDA*PTB voelt zich benadeeld door de stad Ronse. De partij liet door de technische dienst verkiezingsaffiches plakken op de gemeentelijke aanplakborden, maar dat liep mis.

“Onze affiches zijn door de technische dienst van de stad op een verkeerde plaats geplakt”, zegt lijsttrekker Robin Tonniau. “Elke partij heeft een vakje volgens lijstnummer. Bij ons is dat zes. Toch werden onze affiches rechtsonder op nummer acht geplakt. Toen de technische dienst enkele dagen later opnieuw ter plaatse kwam en constateerde dat de affiches niet op de correcte plaats hingen, hebben ze ze afgetrokken.”

Vergissing 

Algemeen directeur van Ronse Linda Vandekerkhove bevestigt dat er iets verkeerd is gelopen, maar nuanceert. “De arbeiders van onze technische dienst moesten die dag verschillende affiches plakken, maar ze hebben zich van lijst vergist. Daardoor zijn de affiches van PVDA op de verkeerde plaats beland. Een andere ploeg van de technische dienst heeft dat gezien en heeft de affiches verwijderd. Nadien heeft PVDA zelf affiches geplakt op de gemeentelijke aanplakborden. Ook zij hebben zich vergist, want de affiches hingen op de plaats van Open Vld en moesten dus opnieuw verwijderd worden. We hebben ons bij PVDA verontschuldigd en aangeboden om de kosten voor het drukken van nieuwe affiches terug te betalen.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Joske Martens

    Jawadde ze kunnen hun eigen affiches nog niet op de juiste plaats plakken en willen dan van belang zijn voor de burger!!