“Speciaal naar de crypte gekomen omdat het buiten zo warm is”

Sylvia, Janaika en Laure zoeken verkoeling in de crypte van de Sint-Hermesbasiliek.
Lieke D'hondt Sylvia, Janaika en Laure zoeken verkoeling in de crypte van de Sint-Hermesbasiliek.
Verfrissing zoeken kan tijdens deze warme dagen in het bos of aan het water, maar Sylvia Joos en haar kinderen Janaika en Laure weten nog een leuke plek waar het lekker fris is. Zij trokken naar de crypte van de Sint-Hermesbasiliek. Daar is het zo’n zestien graden. 

“We komen speciaal naar hier omdat het buiten veel te warm is”, vertelt Sylvia. “We zijn ook al naar het Muziekbos geweest om te picknicken, maar zelfs daar vonden we het best warm. Hier is het veel aangenamer en bovendien is het leuk en leerrijk.” Bovendien is het ook lekker rustig in de crypte. De dienst Toerisme merkt nog geen stijging van het aantal bezoekers tijdens deze warme dagen. Nochtans is een bezoek aan de crypte gratis voor Ronsenaars. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.