Zet jij samen met CC De Spil hun voortuin op stelten voor voorstelling nieuw seizoen?

CC De Spil stelt de nieuwe seizoensbrochure voor op zaterdag 8 juni. Vanaf 16 uur is iedereen welkom in de vers aangelegde voortuin in de H. Spilleboutdreef. 

Er wordt gestart met kotervertier en plezierige acts. Aperitieven kan vervolgens met tapas, hartige maaltijden, een verrassend nieuw Spilbiertje. Om 20 uur start het avondprogramma. 

Het Roeselaarse cultuurhuis verklapt nu al dat ze komend seizoen uitpakken met 147 voorstellingen en zes festivals buitenshuis. Gevestigde waarden en nieuw talent wisselen elkaar af. Daarnaast zijn er ook heel wat nieuwe creaties: ongeziene openluchtproducties, het participatief kunstenfestival de Tuin der Lusten, kinderfestival Hagelslag en festival Plein Publique. De Spil opent het seizoen met een knaller: Vénus, een reus van acht meter hoog, legt op zondag 22 september een spectaculair parcours af door de stad.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.