Windekind trapt campagne Rode Neuzen School af met… rode neuzen voor gemeenteraad

Directeur Ann Deseintebein en enkele leerkrachten deelden cuberdons uit aan de gemeenteraad.
Joke Couvreur Directeur Ann Deseintebein en enkele leerkrachten deelden cuberdons uit aan de gemeenteraad.

GO! basisschool Windekind is de enige Roeselaarse basisschool die geselecteerd is als Rode Neuzen School. Het team zette dat maandagavond kracht bij door te trakteren aan de gemeenteraad met… rode neuzen. “Wij zijn de enige school in de regio die uitgekozen zijn als Rode Neuzen School”, zegt directeur An Deseintebein. “We willen hier op het stadhuis graag de kick-off geven van onze campagne. Om onze school in de kijker te plaatsen, en jullie steun te vragen, schenken we de gemeenteraadsleden graag enkele rode neuzen. We hopen door ons initiatief een hart onder de riem te steken van wie kampt met psychische problemen.”

Rode Neuzen Dag wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door vtm, Qmusic en Belfius. Scholen worden uitgedaagd centen in te zamelen voor een project dat inzet op de weerbaarheid van de jongeren op school. Op maandag 30 september organiseert Windekind alvast tussen 13.30 en 15 uur een carwash op hun schoolterrein langs de Blinde Rodenbachstraat.

De rode neuzen van GO! basisschool Windekind.
Joke Couvreur De rode neuzen van GO! basisschool Windekind.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.