Win gratis tickets voor Circus Barones

Het circus staat garant voor een spetterende show.
Circus Barones Het circus staat garant voor een spetterende show.
Circus Barones slaat van 13 tot en met 17 februari de tenten op het Heilig Kruisplein op. Ze brengen er zeven voorstellingen van hun nieuwe show ‘Surprise’. 

Groot en klein zullen betoverd worden door een programma vol traditionele waarden, met artiesten, clowns en dieren. De show duurt twee uur en vindt plaats in een verwarmde circustent. De voorstellingen vinden plaats op woensdag 13 februari om 15 uur, vrijdag 15 februari om 18 uur, zaterdag 16 februari om 15 en 18 uur en op zondag 17 februari om 11 en 15 uur. De show op zondag om 11 uur is trouwens voor alle bezoekers tegen kinderprijzen.

Wij mogen alvast twintig gratis duotickets ter waarde van vijftig euro weggeven voor de show op vrijdag 15 februari om 18 uur. Het enige wat je hiervoor moet doen, is zo snel mogelijk een mailtje sturen naar circusbarones.secretariaat5@gmail.com met vermelding van je naam, volledig adres en de naam van deze krant. Per adres kun maar één duoticket winnen. De winnaars worden per mail verwittigd. Op 15 februari ligt de lijst met winnaars aan de kassa. Je moet gewoon je paspoort en de mail die je kreeg meenemen.

Circus Barones1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Melissa Deseyne Schreel

    Jammer dat het juist mail adres niet is