Waar zijn er de komende dagen snelheidscontroles?

Bollen
Verlofperiode of niet, agenten van de politiezone Riho gaan ook de komende dagen opnieuw op pad om snelheidsduivels op de bon te slingeren.

Op zaterdag 20 juli wordt de snelheidsradar opgesteld in Izegem langs de Roeselaarsestraat, de Meensesteenweg, de Ardooisestraat en de Gentseheerweg. Op zondag 21 juli matig je best je snelheid langs de Meensesteenweg, de Mandellaan, de Kachtemsestraat en de Oostnieuwkerksesteenweg in Roeselare en op dinsdag 23 juli wordt er geflitst in Hooglede langs de Bruggestraat, de Delaeystraat, de Kortemarkstraat, de Grijspeerdstraat en de Roeselarestraat. De flitsradar duikt op woensdag 24 juli op in Roeselare langs de Mandellaan, de Beversesteenweg, de Izegemseaardeweg, de Kachtemsestraat en de Ardooisesteenweg in Roeselare en op donderdag 25 juli tot slot is er flitsgevaar in Izegem langs de Leenstraat, de Meensesteenweg, de Rijksweg, de Lendeleedsestraat en de Reperstraat. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.