Waalse overnemer voor Pabo: winkels in Roeselare, Wetteren en Aartselaar heropenen als Babylon Loveshop

De uitverkoop na het faillissement leidde eind augustus nog tot een ongeziene stormloop in het Pabofiliaal langs de Brugsesteenweg.
Joke Couvreur De uitverkoop na het faillissement leidde eind augustus nog tot een ongeziene stormloop in het Pabofiliaal langs de Brugsesteenweg.
Twee maanden na het faillissement van Pabo is er goed nieuws voor de trouwe klanten van de erotische shops in Aartselaar, Wetteren en langs de Brugsesteenweg in Roeselare. De Waalse keten Babylon Loveshop neemt namelijk de drie grootste Pabowinkels in Vlaanderen over. 

Babylon Loveshop heeft de winkels in Aartselaar, Wetteren en Roeselare overgenomen en duikt hierdoor voor het eerst op in Vlaanderen. Dit betekent dat de winkels binnenkort heropenen onder een nieuwe naam.

Na het faillissement van Pabo werd eind augustus in de Roeselaarse winkel nog een totale uitverkoop georganiseerd. Alle vibrators, dildo’s, zweepjes en andere seksspeeltjes werden aan de helft van de prijs verkocht, wat leidde tot een ongeziene stormloop.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.