Vriendenkring personeel REO Veiling steunt De Parel en organiseert rommelmarkt

Een sfeerbeeld in de REO Veiling
JBOR Een sfeerbeeld in de REO Veiling

De vriendenkring van het personeel van de REO Veiling heeft een cheque van 1.400 euro overhandigd aan De Parel. Deze school voor buitengewoon onderwijs voor kinderen met een mentale beperking zal de centen gebruiken om leermiddelen aan te schaffen. De Parel behoort tot scholengemeenschap Arkorum en werkt samen met zorgpartner Sint-Idesbald om ouders met zorgkinderen een mooi aanbod te kunnen doen. De school is bijzonder blij met deze schenking, die bijeengesprokkeld werd via een groentenkaarting afgelopen december.

De vriendenkring organiseert op zondag 12 mei trouwens voor het eerst een  REO rommelmarkt en tweedehandsbeurs tuinbouwmateriaal rond de gebouwen van de veiling op de Oostnieuwkerksesteenweg 101. Dit van van 6 tot 17 uur. Voor een stand betaal je vijf euro en tien euro waarborg. Meer info op de Facebookpagina REO Rommelmarkt + 2e hands tuinbouwmateriaal en via de rommelfoon op 0474/86.02.32. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.