Vier Roeselaarse N-VA’ers kandidaat bij parlementsverkiezingen

Met Siska Rommel, Brecht Vermeulen, Justine Pillaert en Bart Stragier doen vier Roeselaarse N-VA’ers mee aan de parlementsverkiezingen.
Joke Couvreur Met Siska Rommel, Brecht Vermeulen, Justine Pillaert en Bart Stragier doen vier Roeselaarse N-VA’ers mee aan de parlementsverkiezingen.
N-VA heeft de lijsten voor de parlementsverkiezingen in mei klaar. Met Brecht Vermeulen, Justine Pillaert, Bart Stragier en Siska Rommer staan er vier Roeselaarse namen op.

Kamerlid Brecht Vermeulen (49) staat op de zesde plaats. “Niet vanzelfsprekend om vanop die plaats verkozen te raken, maar als ik hetzelfde resultaat haal als in 2014 is mijn herverkiezing een feit. De afdeling Roeselare en de afdelingen van verschillende omliggende gemeenten steunen me. Bovendien staat onze partij in Roeselare al jaren sterker dan elders in West-Vlaanderen.”

Justine Pillaert (25) krijgt de tweede opvolgersplaats op de Kamerlijst. Justine stond mee aan de wieg van de Roeselaarse afeling van Jong N-VA in 2012 en is sinds 2016 voorzitter van Jong N-VA Roeselare. De jonge docente Digitale Media heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen alvast een sterk resultaat neergezet.

De Rumbeekse ondernemer Bart Stragier (47) krijgt de zeventiende plaats voor het Vlaams Parlement. Hij nam nog niet eerder deel aan verkiezingen. Als zaakvoerder van bouwbedrijf Tex is hij vooral betrokken in de bouwsector. Gemeenteraadslid Siska Rommel (46) neemt net zoals in 2014 deel aan de parlementsverkiezingen, dit keer van op de dertiende opvolgersplaats. Beroepshalve is ze hoofdverpleegkundige in het AZ Delta.

In 2014 haalde N-VA zes verkozenen voor de Kamer in West-Vlaanderen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.