Tweedehands speelgoed- en kledingbeurs ten voordele van Roeselaarse Dierenvrienden

De affiche van de tweedehandsbeurs van de Roeselaarse Dierenvrienden.
RV De affiche van de tweedehandsbeurs van de Roeselaarse Dierenvrienden.
De Roeselaarse Dierenvrienden organiseren op 11 november hun eerste tweedehands speelgoed- en kledingbeurs. De opbrengst gaat integraal naar hun eigen werking. 

“Al het geld dat we hiermee ophalen, wordt gebruikt om het welzijn van dieren te verbeteren”, vertelt organisator Jean-Pierre Caulier. “We richten ons daarbij vooral op de basisbehoeften en de gezondheid van dieren. Dat doen we onder andere door bij te springen bij medisch noodzakelijke dierenartskosten die door het baasje of de opvang niet volledig betaald kunnen worden. De aankoop van medicatie is de tweede pijler waar we ons op inzetten. En we helpen verenigingen en particulieren die dieren in nood opvangen, door voeding en basismateriaal voor hen ter beschikking te stellen.” 

De tweedehandsbeurs vindt plaats in Zaal De Kiem aan de Sint-Hubrechtstraat en is te bezoeken tussen 11 en 17 uur. De inkom bedraagt één euro, kinderen jonger dan 12 jaar kunnen gratis binnen. Wie zich wil inschrijven als standhouder kan zich aanmelden via 0474/18.70.13 of info@deroeselaarsedierenvrienden.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.