Tattooshop Inksane zamelt fleecedekentjes in voor asielhonden

thinkstock
Naast een liefde voor inkt heeft tattooshop Inksane ook een zwak voor dieren. Daarom organiseert de tattooshop een inzamelactie voor de hondjes die verblijven in het Dierenasiel Regio Roeselare. 

“Op vrijdag 4 oktober is het Werelddierendag. Veel mensen verwennen hun beestjes die dag iets extra, maar de honden in onze asielen hebben deze extra aandacht eigenlijk meer nodig. Daarom zamelen we fleecedekentjes in om te doneren aan het dierenasiel. Zo blijven de honden ook lekker warm tijdens de koude wintermaanden en hebben ze een zacht plekje om te slapen”, klinkt het. “Wie geen dekens op overschot heeft, kan ook een financiële bijdrage leveren want we zamelen ook geld in voor straathonden in Bosnië.” 

De dekentjes kunnen binnengebracht worden bij Inksane op de Ardooisesteenweg 166. Aan de receptie is een plekje gereserveerd waar de dekens gedeponeerd kunnen worden. De shop is open van dinsdag tot en met zaterdag, telkens van 11 tot 18 uur. De inzamelactie loopt tot en met zaterdag 5 oktober.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.