Stadscentrum dinsdag deels verkeersvrij voor Natourcriterium

Een deel van het centrum is dinsdag verkeersvrij. Dit plan geeft aan welke zone wanneer niet bereikbaar is.
Stad Roeselare Een deel van het centrum is dinsdag verkeersvrij. Dit plan geeft aan welke zone wanneer niet bereikbaar is.

Het Dovy Natourcriterium dat op dinsdag 30 juli wordt verreden heeft zijn impact op de verkeerssituatie in de binnenstad. Zo zijn er bepaalde zones van het centrum verkeersvrij. Vanaf dinsdag 30 juli om 8 uur tot en met woensdag 31 juli om 2 uur is alle verkeer van voertuigen verboden in de Sint-Amandsstraat tussen het Stationsplein en de Noordstraat, in de Kleine Bassinstraat, de Cichoreistraat, de Kokelaarstraat, de Henri Horriestraat tussen de Hendrik Consciencestraat en de Sint-Amandsstraat, de Jan Mahieustraat tussen de Hendrik Consciencestraat en de Sint-Amandsstraat, de Hugo Verrieststraat vanaf de Achiel Denysstraat tot de Jan Mahieustraat, de Teerlingstraat en de Landbouwstraat. Daarnaast zijn de parking van de Grote Markt, de Noordstraat tussen de Désiré Mergaertstraat en de Grote Markt, de Ooststraat tussen de Grote Markt en de Jan Mahieustraat, de Jan Mahieustraat tussen de Ooststraat en de Hendrik Consciencestraat, de Hendrik Consciencestraat tussen de Jan Mahieustraat en de Henri Horriestraat, de Hugo Verrieststraat tussen de Adriaen Willaertstraat en de Cichoreistraat, de Achiel Denysstraat en de Louis Tantstraat verkeersvrij vanaf dinsdag 30 juli om 12.30 uur tot en met woensdag 31 juli om 2 uur. Ook in heel wat straten geldt op dinsdag 30 juli een parkeerverbod of is enkel plaatselijk verkeer toegelaten. Wees aandachtig voor de verkeersborden. Het gedetailleerde tijdelijk verkeersreglement is terug te vinden op www.roeselare.be. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.