Speeltoestellen Zomerspeelplaats verhuizen naar Batavia- en Schierveldewijk

Ouders uit de Bataviawijk en de Schierveldewijk kregen het leuke nieuws dat hun wijken straks wat kindvriendelijker worden dankzij de speeltoestellen die deze zomer op de zomerspeelplaats stonden.
Joke Couvreur Ouders uit de Bataviawijk en de Schierveldewijk kregen het leuke nieuws dat hun wijken straks wat kindvriendelijker worden dankzij de speeltoestellen die deze zomer op de zomerspeelplaats stonden.
Met wonderlinge vertelsels in de sprookjestent, lekkere suikerspinnen, knotsgekke ballonnen, sprookjesglitter en magische goocheltrucs is woensdagmiddag op het Stationsplein het zomerspeelseizoen afgesloten. De zomerspeelplaats wordt straks afgebroken, waarna de speeltoestellen verhuizen naar enkele Roeselaarse wijken. 

Traditiegetrouw waren de speeltoestellen op de zomerspeelplaats opnieuw te winnen. “Dit jaar zijn er twee winnaars”, vertelt schepen Dirk Lievens (CD&V). “Het klimtoestel verhuist naar de Schierveldewijk, terwijl de Bataviawijk straks enkele kleinere speeltoestellen mag verwachten.” 

Ook de andere speelelementen van de zomerspeelplaats worden hergebruikt. “De zandfabriek zal opduiken in het stadspark, de kleutercombinatie met de veerwip krijgt een vaste stek op Ter Groenweghe en het combinatietoestel verhuist naar het sportstadion. Tegen 5 oktober moeten alle speelelementen hun nieuwe plek gevonden hebben.”

Het zomerspeelseizoen werd afgesloten met een sprookjesverteller.
Joke Couvreur Het zomerspeelseizoen werd afgesloten met een sprookjesverteller.
Het zomerspeelseizoen werd afgesloten met een sprookjesverteller.
Joke Couvreur Het zomerspeelseizoen werd afgesloten met een sprookjesverteller.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.