Softwareontwikkelaar Debreuck-Neirynck stapt in Cronos Groep

Wim Debreuck en Wout Neirynck, oprichters van Debreuck-Neirynck.
RV Wim Debreuck en Wout Neirynck, oprichters van Debreuck-Neirynck.

Debreuck-Neirynck, de softwareontwikkelaar op de Meensesteenweg, vervoegt het omvangrijke Cronos-netwerk. Samen met Sweet Mustard uit Kortrijk, de joint-venture tussen TVH Group en Cronos Groep, zullen de twee bedrijven samenwerken om toonaangevende, op maat gemaakte softwareoplossingen te creëren voor de klant. 

Debreuck-Neirynck, opgericht in 2004, is gespecialiseerd in het bouwen van softwareoplossingen voor voornamelijk de voedings- en logistieke sector. Via de samenwerking met de Cronos Groep krijgt Debreuck-Neirynck toegang tot het grootste IT-ecosysteem van België, waardoor het zijn ambitie versnelt om te groeien als duurzaam en inspirerend softwarebedrijf. Daarnaast krijgt het bedrijf zo ook toegang tot het uitgebreide netwerk van Cronos aan de Leie in West-Vlaanderen. Debreuck-Neirynck, dat vijftien medewerkers telt, blijft als autonome entiteit verder bestaan onder de Cronos Groep. Sweet Mustard en Debreuck-Neirynck zullen elkaar de komende tijd versterken via het delen van kennis en ervaring. Daarnaast zullen ze ook de handen in elkaar slaan op vlak van projecten, zodat ze samen softwareoplossingen op maat kunnen uitbouwen voor hun klanten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.