Schade aan wagens door put in wegdek op E403

Hans Verbeke

Een diepe put door losgekomen asfalt heeft donderdagochtend behoorlijk wat file veroorzaakt op de E403. De put situeerde zich op de rechterrijstrook tussen de afrit Lichtervelde en die van Beveren-Roeselare en is allicht een gevolg van het winterweer waarmee we eerder dit jaar werden geconfronteerd. Twee automobilisten zagen de put niet op tijd en liepen daardoor schade op aan hun wagen. Eén bestuurder moest aan de kant met een lekke band, de andere verloor de controle over het stuur en botste tegen enkele dranghekken naast de snelweg. De hulpdiensten snelden ter plaatse om nog meer ongevallen te vermijden. De rechterrijstrook werd afgesloten tot er een noodherstelling was uitgevoerd. Het verkeer richting Kortrijk moest lange tijd over één rijstrook.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bram Anckaert

    Waarvoor gebruiken ze onze wegentaksen eigenlijk? Overal flitspalen zetten waar maar een derde effectief van werkt, altijd besparen op kwaliteit van het asfalt

  • Luc Brouckaert

    Vergeleken met het buitenland zijn onze autowegen gewoonweg miserabel te noemen. Uitbreken en heraanleggen is de enige oplossing.

  • Guy muis

    een pv laten opstellen met de schade ,plaats en uur ,het gewest in gebreke stellen en hun verzekering betaald alles terug,heb het zelf ook is meegemaakt