Roeseltriatlon haalt band met Krottegem aan

Het loopparcours van de Roeseltriatlon loopt voortaan via de Onze-Lieve-Vrouwemarkt.
Jos Bogaerts Het loopparcours van de Roeseltriatlon loopt voortaan via de Onze-Lieve-Vrouwemarkt.
TriatlonTeamRoeselare (TTR) en hoofdsponsor Snack Food Poco Loco slaan op zondag 2 juni opnieuw de handen in elkaar voor de Roeseltriatlon. Tijdens dat sportief evenement krijgen de deelnemers een achtste van een triatlon - zeshonderd meter zwemmen, twintig kilometer fietsen en vijf kilometer lopen - voorgeschoteld. 

De organisatoren stellen enkele nieuwigheden voor. Zo is er voortaan een afzonderlijk bedrijvenklassement. “We merkten vorig jaar dat bedrijven hun werknemers steeds meer motiveren om aan een sportieve teambuilding deel te nemen”, vertelt David Verheye van TTR. “Het klassieke teambuildingweekend maakt plaats voor meer doe-activiteiten per jaar. Wij spelen op deze trend in en hebben bedrijven aangeschreven om deel te nemen met meerdere teams. Daarom hebben we ook een afzonderlijk bedrijvenklassement opgericht. Welk bedrijf heeft de fitste werknemers? We hopen van deze competitie een jaarlijkse traditie van te maken.”

Daarnaast wordt ook het BK voor politie, brandweer en andere hulpdiensten geïntegreerd in de Roeseltriatlon, waarvan het loopparcours licht gewijzigd is. Na de wisselzone op de atletiekpiste trekken de deelnemers via de Mandellaan richting Krottegem. “Het hele weekend vinden op de wijk festiviteiten en activiteiten plaats. Ook ons loopnummer passeert straks langs de Onze-Lieve-Vrouwemarkt, zowel heen als terug. Daardoor wordt de wedstrijdbeleving nog intenser en de band met Krottegem versterkt”, meent Verheye. 

Tot slot wordt aan de aankomstzone een feestzone ingericht. Meer info en inschrijven voor de Roeseltriatlon kan nog tot 30 mei op www.pocolocoroeseltriatlon.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.