Roeselare Awards betrekken alle Roeselarenaars

Wie mag volgend jaar poseren voor de groepsfoto met alle winnaars?
Joke Couvreur Wie mag volgend jaar poseren voor de groepsfoto met alle winnaars?
Het Roeselaarse Awards-Comité is bijna klaar met de voorbereidingen voor de 23ste editie van het netwerkfeest van Roeselare. De editie op 25 januari 2020 zal opnieuw het ‘beste van Roeselare’ bevestigen. 

De vorige editie werd voor het eerst begrensd op 850 gasten. Dit gaf meer comfort aan alle aanwezigen en twee weken voor het evenement waren alle tickets de deur uit. Ook in 2020 ligt de grens weer op 850 gasten. Begin januari wordt het programma voor de feestavond in het Fabriekpand, samen met de nominaties in de verschillende categorieën, bekendgemaakt. 

Maar eerst betrekt het comité alle Roeselarenaars bij de voordracht van de Award Persoonlijkheid van het Jaar en de Award Handelaar van het Jaar. Voor de Persoonlijkheid van het Jaar en Handelaar van het Jaar kan iedereen tot en met vrijdagavond 1 december iemand voordragen op www.roeselare-awards.be. Daarnaast kan een persoon, vereniging of handelaar ook zelf zijn kandidatuur stellen voor de Awards Winkelbeleving, Communicatie, Renovatie, Nieuwbouw, Renovatie, Bedrijf en Starter van het Jaar. Dit kan online of schriftelijk aan Roeselare Awards 19, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare en uiterlijk tegen vrijdagavond 1 december.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.