Philip Coiffure uitgeroepen tot Label.m Expert of the Year

Philip Noppe
PHOTONEWS 2012 Philip Noppe
Philip Coiffure, het kapsalon van Philip Noppe aan de Onze-Lieve-Vrouwemarkt, kreeg in Londen een internationale erkenning. Het kapsalon mag zich een jaar lang Label.m Expert of the Year noemen.

Er waren zes genomineerden, uit IJsland, Schotland, Engeland, Oostenrijk en België. “De prijs is een enorme erkenning waar in de kapperswereld veel belang aan gehecht wordt. Zeker omdat die uit het buitenland komt en bovendien mocht ik die ontvangen uit handen van Sasha Mascole, de eigenaar en zaakvoerder van de wereldbekende academie Toni & Guy en het merk Label.m”, reageert Philip. 

Philip Coiffure was al Label.m Ambassador voor België. Dat betekent dat Philip opleidingen en trainingen volgt in de Toni & Guy Academie in Londen en zijn kennis vervolgens doorgeeft in België. Daarnaast zet hij ook alles op alles om de Label m-producten in de kijker te zetten. 

 Philippe Noppe werd in Londen uitgeroepen tot Label.m Expert of the Year.
RV Philippe Noppe werd in Londen uitgeroepen tot Label.m Expert of the Year.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.