Openlesdag in Hogeschool Vives

kos
Ben je nog aan het twijfelen welke opleiding je zal volgen in het hoger onderwijs? Op woensdag 8 mei organiseert Hogeschool Vives een openlesdag in al haar campussen, dus ook in Roeselare. Dit van 13.30 tot 17 uur.

Je ontdekt er hoe het voelt om een les mee te volgen in het hoger onderwijs en hoe het leven op de campus verloopt. Hogeschool VIVES biedt bacheloropleidingen aan in de studiegebieden biotechniek (Roeselare), gezondheidszorg (Brugge, Kortrijk en Roeselare), handelswetenschappen en bedrijfskunde (Brugge en Kortrijk), industriële wetenschappen en technologie (Kortrijk, Brugge en Oostende), onderwijs (Brugge, Kortrijk en Torhout) en sociaal-agogisch werk (Kortrijk). Voor al deze bacheloropleidingen kan je een proefles volgen, alsook voor de HBO5-opleiding verpleegkunde (Brugge, Ieper, Kortrijk, Roeselare, Tielt en Waregem).

Deelname is gratis, maar vooraf laten weten dat je komt is - omwille van de grote populariteit - vereist. Inschrijven kan via www.vives.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.