Oma van Eva De Roo verrast haar kleindochter met bezoekje op Warmste Week in Kortrijk: “Ingeduffeld als een eskimo”

Maria Vanneste ging haar kleindochter Eva De Roo verrassen op de Warmste Week. Ze had ook een geschenkje bij voor het achterkleinkindje dat er binnenkort bijkomt.
Henk Deleu Maria Vanneste ging haar kleindochter Eva De Roo verrassen op de Warmste Week. Ze had ook een geschenkje bij voor het achterkleinkindje dat er binnenkort bijkomt.
Emotionele verrassing zondagnamiddag voor Studio Brussel-dj Eva De Roo, momenteel één van de gezichten van de Warmste Week in Kortrijk. Totaal onaangekondigd kwam haar familie, inclusief haar 90-jarige oma Maria Vanneste, haar verrassen met een geschenk voor de baby die ze in juni verwacht.

“Ze gaan me inpakken als een eskimo.” Oma Maria Vanneste was zondagmiddag meer dan enthousiast om vanuit WZC Sint-Henricus, het Rumbeekse rusthuis waar ze al enkele jaren verblijft, te vertrekken richting Kortrijk. “Een idee van één van de verzorgenden”, vertelt ze. De kant van de mama van Eva De Roo is afkomstig uit Roeselare. 

“Ik had nooit kunnen denken dat onze Eva voor de radio zou gaan werken, laat staan dat ze beroemd zou worden”, zegt oma Maria. “Ik ben echt uitermate trots op haar. De Warmste Week is bovendien helemaal haar ding. Het past bij haar warme persoonlijkheid en ze doet dat goed.” Oma Maria is absoluut de nummer één fan van Eva De Roo. “Dagelijks volg ik hier in de dagzaal op tv wat er in Kortrijk gebeurt en ik kijk er naar uit om Eva straks eens in het echt aan het werk te zien en haar te verrassen. Zij komt hier af en toe bij mij op bezoek, onder meer op mijn verjaardag, en nu ga ik bij haar op bezoek. Iets wat uitzonderlijk is want ik kom niet vaak meer buiten. Eva zal ongetwijfeld verwonderd zijn.”

En dat was ze ook. Tijdens het optreden van Studio Guga kon de Studio Brussel-dj even tijd maken om haar oma te begroeten in de coulissen. Ze kreeg een beertje cadeau, een cadeau dat ze trots even de lucht in stak toen ze terug achter haar presentatietafel stond. Zorgkundige Eline Bratt mocht mee achter de schermen tot bij Eva. “Ze was echt heel aangenaam verrast, ze had wellicht niet verwacht dat haar oma naar Kortrijk zou komen om haar te bezoeken. Voor ons was dit ook een leuke uitstap.”

Oma Maria bleef nog even plakken tussen het publiek om haar kleindochter live aan het werk te zien.

Maria Vanneste ging haar kleindochter Eva De Roo verrassen op de Warmste Week. Ze had ook een geschenkje bij voor het achterkleinkindje dat er binnenkort bijkomt.
Henk Deleu Maria Vanneste ging haar kleindochter Eva De Roo verrassen op de Warmste Week. Ze had ook een geschenkje bij voor het achterkleinkindje dat er binnenkort bijkomt.
Maria trok samen met enkele teamleden van WZC Sint-Henricus, waar trouwens intern ook een actie ten voordele van een beleeftTV georganiseerd werd tijdens de Warmste Week, naar Kortrijk waar ze hadden afgesproken met de rest van de familie.
Maxime Petit Maria trok samen met enkele teamleden van WZC Sint-Henricus, waar trouwens intern ook een actie ten voordele van een beleeftTV georganiseerd werd tijdens de Warmste Week, naar Kortrijk waar ze hadden afgesproken met de rest van de familie.
Oma Maria Vanneste volgt vanuit WZC Sint-Henricus de avonturen van haar kleindochter Eva De Roo tijdens de Warmste Week.
Maxime Petit Oma Maria Vanneste volgt vanuit WZC Sint-Henricus de avonturen van haar kleindochter Eva De Roo tijdens de Warmste Week.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.