Nieuwe editie van populaire bier Belgian Oak Vintage dit jaar nog op de markt

Rebekka Lyssens en Bert Van Hecke van BOMBrewery brengen deze week een nieuwe Belgian Oak Vintage op de markt.
Joke Couvreur Rebekka Lyssens en Bert Van Hecke van BOMBrewery brengen deze week een nieuwe Belgian Oak Vintage op de markt.
BOMBrewery brengt een nieuwe editie van de Special Belgian Oak Vintage op de markt. Het is al hun derde nieuwe biertje van 2019.

“In 2013, 2014, 2015, 2016 en eerder in 2019 werd er al een Belgian Oak Vintage uitgebracht. Nu is dit populaire bier op algemeen verzoek terug van weggeweest”, vertellen Bert Van Hecke en Rebekka Lyssens van BOM Brewery. “Voor de Belgian Oak Vintage roosterden we het hout van een Belgische eik op verschillende temperaturen. Deze Vintage is opnieuw een krachtig en majestueus degustatiebier geworden, met een erg zachte smaak en duidelijke houttannines.” 

Limited edition

Net zoals bij de vorige edities gaat het om een limited edition. “De Oak in flessen van 75 centiliter is perfect te bewaren en zal een smaakevolutie doormaken. Wie karakter heeft, kan enkele flessen in de kelder bewaren om te ontdekken hoe de smaak van de Belgian Oak met de tijd nog intenser wordt. Nieuw bij deze limited edition is dat het bier ook verkrijgbaar is in flessen van 33 centiliter”, aldus nog Van Hecke en Lyssens.

De Belgian Oak Vintage 2019 is beschikbaar in de betere drankenhandel en in de beershop van BOMBrewery langs de Armoedestraat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.