Nathalie Muylle en Bart Dochy krijgen tweede plaats op kieslijsten CD&V West-Vlaanderen

Bart Dochy.
Joke Couvreur Bart Dochy.

Het provinciaal partijbestuur van CD&V West-Vlaanderen heeft zaterdag de slagorde bekend gemaakt voor de Vlaamse en federale verkiezingen van 26 mei. Eerder werden Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits en Kamerlid Hendrik Bogaert al aangeduid als lijsttrekkers in West-Vlaanderen. Drie politici uit onze streek komen op. Met Nathalie Muylle staat een Roeselaarse schepen op de tweede plaats van de Kamerlijst, terwijl de tweede plaats van de Vlaamse lijst voor de Ledegemse burgemeester Bart Dochy is. Brecht Warnez, schepen in Wingene, wordt eerste opvolger op de Vlaamse lijst.

Provinciaal voorzitter CD&V West-Vlaanderen Daniël Vanpoucke: “Met Hilde Crevits, de populairste politica van Vlaanderen, en Hendrik Bogaert, straffe Hendrik, heeft CD&V West-Vlaanderen twee sterke lijsttrekkers. De beide modellijsten zijn verweven van ervaring, vernieuwing en verjonging, maar het werk is nog niet af. Er zijn nog heel wat mensen die de lijst zullen vervoegen. Daar wordt de komende weken werk van gemaakt.

Nathalie Muylle
Joke Couvreur Nathalie MuylleReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.