Exclusief voor abonnees

Minderjarige boefjes stelen dure laptop bij Apple-specialist Willaert, maar gooien die uit wagen tijdens achtervolging: “Omdat mijn winkeldeur niet gesloten was, dekt de verzekering de diefstal niet”

Carl Willaert werd ook in het verleden verschillende keren geconfronteerd met (zware) criminaliteit. In maart 2012 (foto) was zijn winkel het doelwit van hondsbrutale ramkrakers. Geen drie weken voordien was dat ook al het geval.
JVK Carl Willaert werd ook in het verleden verschillende keren geconfronteerd met (zware) criminaliteit. In maart 2012 (foto) was zijn winkel het doelwit van hondsbrutale ramkrakers. Geen drie weken voordien was dat ook al het geval.
Dankzij een alerte koerier is de politie er in geslaagd vier jonge Roemenen te vatten die even tevoren twee dure laptops gestolen hadden bij Apple-specialist Willaert, in Roeselare. Tijdens hun vlucht verloren de daders - die beweren elkaar niet te kennen - één van de laptops. De andere gooiden ze uit het raam van hun auto toen de politie hen achtervolgde.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • René Mattyns

  Dat wordt geheid een vermaning, en misschien krijgen ze nog een schadevergoeding afgedwongen met de juiste advocaat en rechter

 • Rene Dannau

  direct je verzekering opzeggen.

 • Dirk Thyssen

  En maar pamperen boefjes ,liefst verkleinwoordjes gebruiken kwestie van die sukkelaars niet te stigmatiseren hè.

 • Els Vervoort

  En geen enkele politieker die hier iets wil aan doen omdat het hun eventueel internationaal postje later in gevaar kunnen brengen.

 • Guy Van Severen

  Wij, Vlamingen, zijn toch enorm gastvrij !!!