Merl’ina Square brengt zomer naar de Coninckplein

Leen Vandenbossche van Tina’s en Bert Coopman en Deborah Naert van Merl'O hebben nu al zin in de zomer op Merl’ina Square.
Joke Couvreur Leen Vandenbossche van Tina’s en Bert Coopman en Deborah Naert van Merl'O hebben nu al zin in de zomer op Merl’ina Square.
Koffie- en gebakhuis Tina’s en restaurant Merl’O bundelen ook deze zomer weer de krachten om leven in de brouwerij te brengen op het de Coninckplein. Vanaf dinsdag 30 april verwelkomen ze iedereen opnieuw op Merl’ina Square, hun zomerterras dat dit jaar uitgroeit tot een zomerbar.

“De eerste editie van Merl’ina Square was een succes, maar tegelijkertijd een leerschool”, blikken Bert Coopman en Deborah Naert van Merl’O en Leen Vandenbossche van Tina’s terug. “De locatie was top met zon tot heel laat op de dag en ons initiatief werd goed onthaald door de buurt. Maar het concept moest nog wat bijgeschaafd worden.”

Merl’ina Square opent op dinsdag 30 april en blijft tot 2 november. Zes maanden dus in plaats van vier maanden vorig jaar. “Merl’ina Square wordt dit jaar echt een autonoom gebeuren en zal los van Merl’O en Tina’s draaien. Daarom gaan we bij het zomerse terras op het de Coninckplein een bar plaatsen die permanent bemand zal zijn. Bij mooi weer zelfs zeven op zeven. ’s Middags zorgt Tina’s voor de lunch met slaatjes, ’s avonds verzorgt Merl’O tapas. We overwegen ook enkele evenementjes te organiseren, zoals een barbecue, een Mexican night, een Bellini-avond,… Kortom, de zomer vier je dit jaar op Merl’ina Square.”

Merl’ina Square zal op maandag open zijn van 15 tot 22 uur, van dinsdag tot en met zaterdag van 12 tot 22 uur en op zondag van 12 tot 19 uur. Meer info op de Facebookpagina Merlina Square.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.