Merkkledij aan kleine prijsjes bij Seconda Mano

Christel De Ceuninck is het gezicht van Seconda Mano.
Joke Couvreur Christel De Ceuninck is het gezicht van Seconda Mano.
Met Seconda Mano is Roeselare een tweedehandswinkel rijker. Zaakvoerster Christel De Ceuninck heeft jaren in zo’n zaak gewerkt, maar verloor een tijdje geleden haar job. “Ik heb mijn kans gegrepen en besloten een eigen winkel te openen”, vertelt ze. 

“Het is nu of nooit. Bovendien kon ik in de Iepersestraat 8 een pand huren waar eerder al een tweedehandszaak zat, wat volgens mij toch wel een voordeel is.” Seconda Mano, het Italiaans voor tweedehands, focust op merkkledij. “Zowel voor dames, heren als kinderen”, legt Christel uit. “Ook voor accessoires kun je hier terecht. Tweedehands zit wel in de lift. Veel mensen zijn zich steeds meer bewust van hoe duur het leven is en gaan op zoek naar een koopje. Hier vind je kwaliteitsvolle merkkledij tegen de prijzen van de grote ketens. Momenteel loopt er trouwens een ‘terug naar school’-actie. Op de verdieping vind je allemaal kinderkledij tegen prijzen tussen één en tien euro. Mensen kunnen hier ook de kledij die ze zelf kwijt willen binnenbrengen. Ik zoek de correcte prijzen op en wat op het einde van de rit niet verkocht raakt, komen ze gewoon weer ophalen.”

Seconda Mano is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur. Meer info op www.secondamano.be.

Een blik in de winkel.
Joke Couvreur Een blik in de winkel.
Een blik in de winkel.
Joke Couvreur Een blik in de winkel.
Een blik in de winkel.
Joke Couvreur Een blik in de winkel.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.