Light-Up Café rond (sub)tropische gewassen in VIVES campus Roeselare

Yacon
Belga Yacon

In hogeschool Vives campus Roeselare vindt op vrijdag 24 mei van 16 tot 18 uur een zogenaamd Light-Up Café plaats. Dit Light-Up Café staat in het teken van lokale teelt, verwerking en veredeling van de (sub)tropische gewassen bataat en yacon. Beide gewassen zijn vrij ongevoelig voor ziektes en bieden dan ook een enorme meerwaarde voor de Vlaamse landbouw. 

Het Light-Up Café is een initiatief van de dienst Onderzoek en Dienstverlening van Vives. Het is een ontmoetingsplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van wetenschap, zich wil laten inspireren en mee wil denken en discussiëren over nieuwe trends en innovaties. Er is tijd om met de sprekers en met elkaar van gedachten te wisselen. Iedereen die geïnteresseerd is in onderzoek is van harte welkom. Deelname is gratis. Inschrijven kan op www.vives.be/nl/onderzoek/cafe. Het Light-Up Café vindt plaats in de polyvalente zaal van Vives campus Roeselare, Wilgenstraat 32, ingang A.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.