Krottegemse Ransels zoeken opnieuw de beste Roeselaarse soep

De Krottegemse Ransels gaan opnieuw op zoek naar de beste Roeselaarse soep.
Carline Vandercruyssen De Krottegemse Ransels gaan opnieuw op zoek naar de beste Roeselaarse soep.
De Krottegemse Ransels gaan opnieuw op zoek naar de beste Roeselaarse soep. Zo willen ze de band van Krottegem met de rest van de stad versterken.

Op zaterdag 11 januari kan elke Roeselarenaar aan de wedstrijd deelnemen. Een zevenkoppige jury onder leiding van Frederik Moerman, kok in dienstencentrum Ten Elsberghe, zal vanaf 13 uur de soepen blind proeven en beoordelen. De beste drie worden geselecteerd. “Hierbij letten we op smaak, garnituur, geur en originaliteit”, legt Frank Wauters uit. “Tijdens de jurering zijn publiek en supporters meer dan welkom in het dienstencentrum. Om 17.30 uur maken we de uitslag bekend op de Krottegemse nieuwjaarsdrink en kerstboomverhakseling op de Onze-Lieve-Vrouwemarkt. Daar weten we wie zich een jaar lang de beste soepmaker van de stad mag noemen.”

Hoe inschrijven?

De winnaar krijgt een cadeaubon voor twee personen van Eethuis De Steeg. Daarnaast wordt de winnende soep het daaropvolgende jaar tijdens de Krottegemse nieuwjaarsdrink aan iedereen aangeboden. Inschrijven via frederik.moerman@telenet.be, in café Breda Jazz of op 0486/07.01.76. Het aantal deelnemers is beperkt tot 25, dus snel zijn is de boodschap.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.