KOERS viert Gouden Greg met exclusieve koffieworkshop

In 2016 behaalde Greg Van Avermaet Olympisch goud.
belga In 2016 behaalde Greg Van Avermaet Olympisch goud.

Dinsdag 6 augustus is het exact drie jaar geleden dat Greg Van Avermaet goud behaalde op de Olympische Spelen. KOERS. Museum van de Wielersport heft hierop niet het glas, maar de koffietas. Het zwarte goud is tenslotte de lievelingsdrank van Gouden Greg. Het museum aan het Polenplein inviteerde tweevoudig Belgisch Kampioen Cuptasting en Barista Louis Donck om tijdens een exclusieve workshop alles te vertellen over de huidige trends en smaken in de koffiewereld. Aanvullend volgt een praktische demo met proevers. Deelnemen kost 15 euro en inschrijven kan via https://koersshop.roeselare.be/Exhibitions/Overview. Snel zijn is de boodschap want het aantal plaatjes is beperkt. 

Roeselarenaar Louis Donck deelt graag zijn kennis en kunde over koffie tijdens een workshop in KOERS.
Foto Joke Couvreur Roeselarenaar Louis Donck deelt graag zijn kennis en kunde over koffie tijdens een workshop in KOERS.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.