Knipoogje toont hun kunnen

RV

Fotoclub Knipoogje palmt op zaterdag 16 en zondag 17 februari zaal De Komedie van CC De Spil in. Met Knipoogje’s Ooggetuige 7 willen ze tonen hoe boeiend en divers hun hobby is. “Tussen de vrolijke selfie en een doordachte audiovisual ligt een wereld van verschil. Die diversiteit tonen wij in een fotoshow vol variatie”, zegt voorzitter Ludo Kindt. “Onze clubleden spelen jaarlijks mee aan de Stefaan Beelwedstrijd in het jaarthema ‘Het verstoorde landschap ’ of doen hun inbreng bij ‘de week van de amateurkunst’. Deze foto’s werden gebundeld in aparte reeksen. Een dozijn leden waagt zich bovendien aan ‘audiovisuals’ waarbij dictie, montage, geluid en vooral emotie worden ingepast. Knipoogje gooide (inter)nationaal al hoge ogen in die discipline en is fier de resultaten te kunnen tonen.” 

De voorstellingen van Ooggetuige 7 vinden plaats op zaterdag 16 februari om 19.30 uur en op zondag 17 februari om 14.30 en om 17 uur. Een vip-arrangement (inclusief gereserveerde zitplaats, vestiaire, programmabrochure en drink in het theatercafé) kost acht euro, voor een gezinskaart (vier personen) betaal je 25 euro. Reserveren kan op www.knipoogje.be of 051/20.70.42. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.