Kerstbaby Eduard ziet levenslicht in AZ Delta

Kersverse mama Alexandra is apetrots op haar kerstbaby Eduard.
Maxime Petit Kersverse mama Alexandra is apetrots op haar kerstbaby Eduard.
Hij was uitgerekend voor 23 december, maar baby Eduard Ceara besliste eigenhandig dat Kerstmis de perfecte geboortedatum voor hem was. Hij werd geboren in de kerstnacht, meer bepaald om 22 minuten na middernacht, en is het eerste kindje van Alexandra (29) en Adrian (40) Ceara, een koppel met Roemeense roots dat al een drietal jaar in Roeselare woont.

“Ik ben op 24 december om 10.30 uur nog even naar het ziekenhuis gekomen om aan de monitor te liggen”, vertelt kersverse mama Alexandra. “De verpleegster zei me toen al dat ik best enkele uren later zou terugkomen en kijk, ons eerste kindje is een kerstbaby. Fantastisch gewoon. We hebben misschien weinig tot niets gehad van onze kerstavond, maar kregen wel het allermooiste cadeau dat er bestaat. Voor ons is het feit dat Eduard geboren is op kerstdag echt wel bijzonder, een mooi extraatje.” Kleine Eduard woog bij z’n geboorte 3,340 kilo, mat 51 centimeter en heeft tien vingertjes en tien teentjes, de perfecte baby dus. 

Kerstbaby Eduard zag het levenslicht in het moederhuis van Roeselare
Maxime Petit Kerstbaby Eduard zag het levenslicht in het moederhuis van Roeselare1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Frieda Vroman

    Proficiat