JumpFun scoort in Hong Kong op Youth Tournament

Gudrun Vermeersch, Kyara Lietaert, Silke Wittouck, Jess Seynhaeve en Jelle Van Heesbeke behaalden allemaal zeer goede resultaten tijdens het wereldkampioenschap rope skipping voor beloften in Hong Kong. Van heesbeke haalde zelfs een zilveren medaille.
Foto Jos Bogaerts Gudrun Vermeersch, Kyara Lietaert, Silke Wittouck, Jess Seynhaeve en Jelle Van Heesbeke behaalden allemaal zeer goede resultaten tijdens het wereldkampioenschap rope skipping voor beloften in Hong Kong. Van heesbeke haalde zelfs een zilveren medaille.

Het rope skippingteam JumpFun heeft in Hong Kong uitstekende resultaten behaald op het Youth ook wel gekend als de voorloper op het wereldkampioenschap.


Vandaag vertrekken Jelle Van Heesbeke (13), Silke Wittouck (14), Jess Seynaere (14), Kyara Lietaert (12) samen met hun coach Gudrun Vermeersch al terug huiswaarts. In hun bagage zit niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een mooie prestatie. Jelle Van Heesbeke slaagde er namelijk in om tijdens de individuele wedstrijden de zilveren medaille binnen te halen en mag zich zo de tweede beste belofte ter wereld noemen. Het team in zijn totaliteit eindige globaal op een achtste plaats, maar eindigde bij de afzonderlijke onderdelen nipt naast het podium. Bij double dutch (met twee touwen nvdr.), single en double dutch team eindigden ze telkens vierde. Coach Gudrun blikt tevreden terug. "We mogen met fierheid Hong Kong verlaten", laat ze weten via Facebook. "Die vierde plaatsen zijn ondankbaar en deden eventjes pijn, maar dat gevoel maakte ondertussen plaats voor trots." (CDR)