Horeca Awards uitgereikt: ’t Motje beste café van Roeselare

De winnaars van de Horeca Awards.
Joke Couvreur De winnaars van de Horeca Awards.
In de VIP van KSV Roeselare vond woensdagavond de derde editie van de Horeca Awards plaats. Die stond niet alleen garant voor een stevig feestje voor en door de Roeselaarse horeca, maar vijf horecazaken werden ook in de bloemetjes gezet. 

In de categorie Starter 2019 ging de award naar Koerskaffee, de horecazaak in museum KOERS, die sinds de zomer van vorig jaar wordt gerund door Sharon Ramboer. De award voor beste brasserie werd in ontvangst genomen door Hans Soenen, die sinds september 2018 het gezicht is van het vernieuwde ARhuscafé. In de categorie beste frituur ging Westfriet met de award aan de haal en ’t Motje mag uitpakken met de titel van beste café van Roeselare. Beste restaurant tot slot is Bistro Maison Marie. 

Tijdens de awardshow tekende ook Mathias De Caluwe, voorzitter van Horeca Vlaanderen present. Hij toonde zich bijzonder opgetogen over het initiatief. “Ik had nooit verwacht hier een zaal bomvol lokale horecamensen aan te treffen” zegt hij. “Het is overduidelijk dat deze mensen een enorme passie hebben voor hun job, een passie om te ondernemen en een passie om mensen te plezieren.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.