Harley-hoogdag van het jaar: 2.000 bikers verbroederen tijdens Open House van West-Flanders Motorbikes

De Harley Davidson 'Open House' was een schot in de roos. Zaakvoerders Wesley Mahieu en Rebecca Houwen blikken tevreden terug op een geslaagd weekend.
Christophe Deconinck De Harley Davidson 'Open House' was een schot in de roos. Zaakvoerders Wesley Mahieu en Rebecca Houwen blikken tevreden terug op een geslaagd weekend.

Voor motorrijders kan de winter niet snel genoeg voorbij zijn. Om het lenteseizoen goed in te zetten, nodigde het team van West-Flanders Motorbikes Harley-Davidson en andere motorfanaten op hun jaarlijkse ‘Open House’ bijeenkomst in en rond de flagstore van het Amerikaanse merk op het industrieterrein aan de rand van Roeselare. Twee dagen lang raasden brullende motoren over de Kachtemsestraat, waar zo’n tweeduizend motorrijders uit alle hoeken van het land en soms van ver over de grens bijeen waren gekomen om te verbroederen. “De weergoden waren ons goed gezind, maar ongeacht het weer hangt er tussen de bikers steevast een gemoedelijke sfeer. Veel mensen hebben elkaar soms maandenlang niet gezien, maar nu de motoren zijn geolied en opgeblonken, komt daar wel snel weer verandering in,” voorspellen zaakvoerders Wesley Mahieu en Rebecca Houwen.

Naast de nieuwste snufjes, zoals uitlaten met regelbare geluidsdempers en gps-tracking en beveiligingssystemen, kon je er Harleys bewonderen die met goud waren belegd, tot in de kleinste details gegraveerd of voorzien van wondermooie ‘pinstriping’.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.