Groen pleit voor klimaatvriendelijk nieuw stadhuis

Het huidige stadhuis heeft zijn beste tijd gehad.
Jos Bogaerts Het huidige stadhuis heeft zijn beste tijd gehad.

Het stadsbestuur wil in 2023 een nieuw stadskantoor in gebruik nemen. Groen-raadslid Filiep Bouckenooghe pleitte tijdens de gemeenteraadszitting voor een klimaatvriendelijk gebouw. Schepen Nathalie Muylle (CD&V) voert momenteel een onderzoek naar een nieuw stadskantoor. “We kennen de beperkingen van het huidige stadhuis, gaande van beperkte toegankelijkheid tot verouderde technieken. We gaan nu na wat echt nodig is, of we de mensen opnieuw onderbrengen in het stadskantoor of niet, of we gaan voor koop, huur of leasing en deden al verschillende plaatsbezoeken in onder andere Brugge, Wetteren en Deinze. Ook duurzaamheid is een van de zaken die grondig bekeken worden.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • NOEL HUUGHE

    Ik zie niet in wat er aan dat stadhuis scheelt proper en netjes wat wil je nog meer als ze miljoenen te veel hebben kunnen ze altijd de belastingen wat verlagen. die zijn hoog genoeg in Roeselare!