Gratis workshop over verwerking van eetbare insecten

De meelworm is één van de insecten die al regelmatig geserveerd wordt.
Kos De meelworm is één van de insecten die al regelmatig geserveerd wordt.
Wil je zelf professioneel aan de slag met eetbare insecten? Onderzoeksexpert Sharon Schillewaert van Hogeschool Vives vertelt je er meer over tijdens een gratis workshop rond de verwerking van eetbare insecten op dinsdag 25 juni op Vives campus Roeselare. 

Je leert er hoe je praktisch aan de slag kan met die insecten. Het eten van insecten kende tot nu toe een wisselend succes. Veel hangt af van de manier waarop je ze serveert. Je kan ze verwerken in voeding of volledig herkenbaar aanbieden, hetzij gedroogd, gefrituurd of gebakken. De workshop vindt plaats van 13.30 uur tot 16.30 uur in Vives campus Roeselare langs de Wilgenstraat 32. De workshop wordt gratis aangeboden met financiële ondersteuning van Interreg Vlaanderen-Nederland. Plaatsen zijn beperkt en inschrijven via de website is verplicht en kan via https://www.vives.be/nl/schrijf-je-voor-permanente-vorming?oid=1835&tttid=15&log=1560417656.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.