Geïnterneerde voor rechter na slagen vriendin

LSI
Een 53-jarige man uit Roeselare moest zich maandagmorgen verantwoorden omdat hij zijn vriendin geslagen heeft. De man werd in april 2017 vrijgelaten onder voorwaarden nadat hij geïnterneerd werd. Ook nu vraagt het Openbaar Ministerie de internering van de beklaagde. 

De 53-jarige man gaf zijn vriendin op 12 juni van dit jaar een kopstoot nadat er een discussie was ontstaan over hun kindje. Ook op 4 mei vorig jaar was er al een incident, toen hij zijn voorwaarden schond. Eén van de voorwaarden van zijn vrijlating was dat hij geen alcohol mocht drinken. Toen werd hij betrapt toen hij een Hoegaarden aan het drinken was. De vriendin van de man was ook aanwezig in de zaal, maar stelde zich geen burgerlijke partij. “Hij neemt zijn medicatie en doet wat van hem gevraagd wordt, de situatie is nu veel beter”, zei ze tegen de rechter. Het Openbaar Ministerie vraagt de internering van de man. Vonnis op 28 oktober. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.