Fleddy Melculy trakteert Tim op tienduizend om zeep geholpen luchtballonnen

Tim D'Heedene bracht ruim 16.000 euro bijeen voor het Steunpunt Kinderepilepsie.
vrt/Warmste Week Tim D'Heedene bracht ruim 16.000 euro bijeen voor het Steunpunt Kinderepilepsie.
De tweede benefietreeks van Tim D’heedene ter ere van zijn dochtertje Nyah, die in februari 2018 overleed na een plotse epilepsieaanval, heeft 16.022 euro opgebracht voor het Steunpunt Kinderepilepsie. Toen Tim de cheque ging overhandigen in Kortrijk, had Fleddy Melculy een verrassing voor hem. 

Voor het tweede jaar op rij organiseerde de ondernemende Roeselarenaar een reeks acties voor het goede doel. Hij haalde Stan Van Samang naar de kerk van Gits, organiseerde een comedy-avond in Lichtervelde en organiseerde een metalfuif in Roeselare. Op die fuif kwam Jeroen Kamerling, oftewel Fleddy Melculy, plaatjes draaien. Alles samen waren de acties goed voor een indrukwekkende 16.022 euro. Omdat Nyah fan was van K3 koos Tim zaterdag in Kortrijk ‘10.000 Luchtballonnen’ als verzoeknummer.

Metalversie

Maar Studio Brussel had een verrassing voor Tim. Terwijl hij samen met familie en vrienden op het podium stond in Kortrijk, klom Fleddy Melculy ook op dat podium. Speciaal voor Tim had hij een eigen versie van 10.000 luchtballonnen gemaakt. “Studio Brussel vroeg mij om een eigen versie te maken van ’10.000 luchtballonnen’. Ik zei eerst ‘fuck you’. Maar toen hoorde ik dat het voor jou was wilde ik het doen”, zei hij. “Sorry voor alle K3-fans. Ik heb het om zeep geholpen.” Wat volgde, was een loeiharde maar erg geslaagde metalversie van het K3-nummer. Tim genoot zichtbaar van de ‘tienduizend om zeep geholpen luchtballonnen’. Na afloop van het nummer sloten de twee af met een stevige knuffel. De metalversie van 10.000 luchtballonnen kan je hier beluisteren.

Fleddy Melculy en Tim D’heedene.
vrt/Warmste Week Fleddy Melculy en Tim D’heedene.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.