Exclusief voor abonnees

Familie en vrienden houden benefiet voor ALS-patiënt Wannes (38): “We passen woning aan voor als stappen moeilijker wordt”

Vrienden en familie van Wannes Boudrez (uiterst links) organiseren op 15 februari de benefiet 'wat ALS liefde spreekt?' om hem en z’n gezin een hart onder de riem te steken en financieel te ontzorgen.
Maxime Petit Vrienden en familie van Wannes Boudrez (uiterst links) organiseren op 15 februari de benefiet 'wat ALS liefde spreekt?' om hem en z’n gezin een hart onder de riem te steken en financieel te ontzorgen.
Wannes Boudrez kreeg eind 2018 te horen dat hij aan de ongeneeslijke spierziekte ALS lijdt. Een zware opdoffer. Familie en vrienden beslisten quasi onmiddellijk dat ze op de een of andere manier wilden proberen om Wannes en z’n gezin bij te staan en te ontzorgen. Het resultaat is de benefiet ‘Wat ALS liefde spreekt?’ die op zaterdag 15 februari in de Izegemse Zaal ISO wordt georganiseerd. De opbrengst gaat integraal naar broodnodige aanpassingen aan de woonst van Wannes.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis