Enchanté wil met kleine gebaren het verschil maken

RV
Stad Roeselare wil graag de uitbouw van Enchanté ondersteunen. Dit is een netwerk van hartelijke handelaars die kleine diensten aanbieden aan wie hier nood aan heeft. 

De deelnemende handelszaken herken je door een Enchanté-logo op het raam. Onder dit logo vind je pictogrammen die tonen welke diensten de handelaar aanbiedt. Elke handelaar is uniek en draagt bij op zijn eigen manier. Denk bijvoorbeeld aan een glas water, een kop koffie, een knipbeurt of een plek om een rugzak te zetten. De stad is ervan overtuigd dat kleine gebaren ook in Roeselare het verschil kunnen maken. Daarom zijn ze op zoek naar handelaars die zich willen aansluiten. Op woensdag 16 oktober wordt een kennismakingsmoment georganiseerd om 20 uur in het ARhus Café op De Munt. Wie niet aanwezig kan zijn, maar toch geïnteresseerd is, kan contact opnemen met samenleven@roeselare.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.