DJ's willen Roeselaars uitgaansleven reanimeren

Nick Vinckier, Tim De Bree en Hans Soenen.
Foto Jos Bogaerts Nick Vinckier, Tim De Bree en Hans Soenen.
Terwijl je tot over een paar jaar elk weekend op meerdere locaties in Roeselare uit de bol kon gaan, is het aantal feesten en fuiven de laatste tijd tot een minimum herleid. Dat zette de Roeselaarse dj's MUNC (Hans Soenen en Nick Vinckier) en Tim dB (Tim Debree) aan het denken.

"We merken dat onze eigen vrienden steeds vaker andere oorden opzoeken om te feesten. Er wordt altijd met de beschuldigende vinger gewezen naar het tekort aan fuiflocaties, maar kritiek geven is gemakkelijk. Als men stopt met feesten te organiseren, dan zakt Roeselare steeds maar verder weg."


De DJ's vatten op woensdag 30 april alvast zelf de koe bij de hoorns en zorgen dat niemand richting Antwerpen moet om te feesten door "'t Stad" naar Roeselare te brengen met hun Club Anvers. "We duiken die avond zelf achter de draaitafels in Grand Bazaar langs de Verwerijstraat. Maar op ons eentje gaan we Roeselare niet doen herleven. Daarom doen we een oproep aan iedereen die het organiseren in de vingers heeft om niet langer bij de pakken te blijven zitten en Roeselare opnieuw op de kaart te zetten als toffe uitgangsstad."


Kaartjes voor Club Anvers kosten 9 euro en zijn te verkrijgen in Grand Bazaar, B&S in de Noorstraat en bij de dj's zelf.


Meer informatie te verkrijgen via de link https://www.facebook.com/events/1414090428845126/?fref=ts.


(CDR)