Dina Rodrigues zet zomer in met single ‘Xa la la la’

Xa la la la is de zomersingle van Dina Rodrigues
RV Xa la la la is de zomersingle van Dina Rodrigues

De Portugese zangeres Dina Rodrigues uit Roeselare lanceert een luchtige, goed in het oor klinkende zomersingle: Xa la la la. Dina en haar management schreven wereldwijd mensen aan om een nummer voor haar te schrijven. Uiteindelijk kozen ze voor het nummer van de Brazilianen Vitor Queiroz, André Rafael en Ico Moreira, die in hun thuisland niet aan hun proefstuk toe zijn. Ze schreven voor Dina het nooit eerder uitgebracht Xa la la la. 

Voor de productie werd Filip Martens aangesproken en voor de accordeonpartij werd beroep gedaan op monsieur ‘Le Grand Julot’ Eddy Govert uit Brugge. Het koorwerk werd in Portugal opgenomen door Monica Pires en het eindresultaat komt uit de studio van Sterman & Cook in Eeklo. 

Bij Xa la la la hoort ook een videoclip. Die werd gerealiseerd door het team van Iceberg Ahead en er waren opnames in het Torhoutse Place2Party en Viva Verne in Roeselare. De choreografie was in handen van Ricardo Oliveira Ferreira , die samen met de meisjes van zijn dansschool Dançar de act in elkaar stak. Het nummer komt uit op het Pure Entertainment label en is op alle digitale platforms te verkrijgen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.