Dienstencentra stellen werking voor met festival

Dries Messeyne, Marian Claeys, Bart Wenes en Stijn Dusselier verwelkomen iedereen met open armen in de tuin van De Waterdam voor het festival van de dienstencentra.
CDR Dries Messeyne, Marian Claeys, Bart Wenes en Stijn Dusselier verwelkomen iedereen met open armen in de tuin van De Waterdam voor het festival van de dienstencentra.

De dienstencentra van Roeselare organiseren op vrijdag 14 juni het festival van de dienstencentra in het nieuwe dienstencentrum De Waterdam. Zo stellen ze hun werking voor. Het festival in de tuin van De Waterdam in de Handelsstraat 37 wordt om 15 uur afgetrapt door verschillende lesgevers en cursisten die hun talenten demonstreren rond verschillende creatieve disciplines: tekenen, schilderen, kalligrafie,... Een creamarkt om te bewonderen en om vragen te stellen dus. Vanaf 16.30 uur zijn er verschillende gratis optredens van Sjapoo, de dansclub van Ten Elsberge en Schiervelde en ’t Zinkt. Om 17.30 uur wordt een speelcontainer geopend. Doorlopend is er kinderanimatie en aan verschillende eetkraampjes kun je smullen van pannenkoeken, wafels, ijsjes, frietjes, braadworsten en lasagne. Daarnaast kun je ook genieten van verfrissende drank en cocktails.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.